Image

ČESTITAMO OSVOJI STE NAGRADU

Nagrada je besplatna SEO analiza vašeg sajta, analiza servera, trenutna pozicija vašeg sajta za ključne reči koje su iz vaše branše. Besplatan savet kako da ispravite te greške.

IT USLUGE

Pronaći ćemo vašu dobitnu kombinaciju!

IT usluge Net Vision

IT usluge Net Vision

IT usluge: Brzo, profesionalno, povoljno

Kao firma koja posluje već deceniju, i koja ide u korak s vremenom i inovacijama koje ono donosi, ponosni smo što našim klijentima možemo da ponudimo kompletnu IT uslugu.

U današnje vreme nezamislivo je da firma koja ozbiljno drži do svog poslovanja, kredibiliteta i renomea nema reprezentativan sajt koji na najbolji mogući način prezentuje delatnosti i pruža sve potrebne informacije zainteresovanim klijentima.

Ulaganjem u kvalitetan sajt ostvarujete višestruke i dugoročne benefite:

 • - Zainteresovani klijenti će moći da vas pronađu u svakom trenutku;
 • - Dobiće sve potrebne informacije koje se tiču vaše firme;
 • - Nevezano za radno vreme i telefone, moći će da vas kontaktiraju, poruče proizvod ili uslugu;
 • - Bićete daleko ispred konkurencije ukoliko se odlučite da uradite SEO optimizaciju;
 • - Vaš sajt će biti online mesto gde možete, osim pomenutih delatnosti, prezentovati sve poslovne uspehe i aktivnosti, približiti poslovnu filozofiju i vrednosti, pokazati potencijalnim klijentima zašto treba da se odluče baš za vas. Ukratko, vaš sajt može biti idealna slika onoga što radite!

Pre nego što nas kontaktirate

Najpre treba da imate približno jasnu sliku kako vaš sajt treba da izgleda. Nemojte biti obeshrabreni ako ne poznajete terminologiju i niste u toku sa tehnologijom, tim naših stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom pažljivo će saslušati i razmotriti vaše želje i zahteve, te u skladu sa tim, zajedno sa vama, napraviti jasnu specifikaciju sajta sa svim funkcionalnostima.

Predlažemo da posetite sajtove vaših konkurenata, zatim strane sajtove iz iste oblasti, kako biste imali nedvosmislenu sliku kako želite da vaš sajt izgleda. Pre nego što počnemo sa izradom, našim klijentima savetujemo da razmišljaju o svom brendu: koliko dugo postoji, koja je njegova „priča“, šta ga izdvaja od konkurenata, koji su to uspesi i članovi tima vredni pomena... jer poenta kvalitetnog i reprezentativnog sajta je, osim funkcionalnosti, i da vas predstavi u najboljem mogućem svetlu!

Zašto baš Net Vision

Kao što rekosmo, mi smo mala i uspešna kompanija koja posluje već skoro deceniju u različitim delatnostima i za sve ovo vreme stekli smo uvide i saznanja kako da jedan posao opstane i ostane profitabilan, uprkos konkurenciji, teškim vremenima i sve zahtevnijem tržištu. Stoga smo oformili tim IT stručnjaka koji je više nego uspešno napravio preko 150 sajtova iz raznih oblasti.

Naš tim IT stručnjaka čine dva php programera, dva dizajnera, 2 developera i 5 kopirajtera, koji će svaku vašu zamisao realizovati na način bolji nego što ste očekivali.

Zbog velike popularnosti radimo na trenutno najpopularnijoj i najboljoj platformi izrada veb sajtova u Wordpressu, koja ima neograničene benefite:

IT usluge Beograd
 • - Teme prilagođene za doslovce svaki biznis;
 • - Apsolutna fleksibilnost;
 • - Brzo učitavanje sajta posle optimizacije;
 • - Dobar pregled na desktop računarima, tabletima i mobilnim telefonima;
 • - Mogućnost SEO optimizacija za svaku stranicu;
 • - Lakoća u korišćenju, što znači da i sami možete ažurirati svoj sajt.
 • - Povoljna cena izrade.
 • - Bez troškova održavanja.

Pored osnovne usluge, izrade sajta u Wordpressu, nudimo i SEO optimizaciju zahvaljujući kojoj će se vaš sajt naći u vrhu pretrage na Guglu kao najpoznatijeg pretraživača, što podrazumeva vrlo detaljan i obiman posao (SEO onpage, SEO offpage, napredni SEO) koji će vas lansirati daleko ispred konkurencije.

Ukoliko se bavite prodajom, sa velikim zadovoljstvom ćemo izraditi za vas i online prodavnicu, gde će zainteresovani kupci moći da se upoznaju sa asortimanom i cenama, i naravno, poruče proizvode.

Tim naših dizajnera veoma se predano ophodi prema vizuelnim komponentama sajta, te ćete dobiti nov ili redizajniran logotip, kompletni vizualni brending (vizit karte, memorandumi), ukoliko želite, dizaniraćemo vam i promo materijal (hemijske, upaljači, rokovnici, roll up).

Zahvaljujući iskustvu u mass medijima, možemo vam staviti na raspolaganje naše stručnjake koji će vam izraditi promo filmove i džinglove, kao i reprezentativne fotografije.

Zadovoljni klijent – zauvek klijent!

Naša saradnja se ovim ne završava, čak i kada vas osposobimo da sami uređujete svoj sajt! Kao što smo pomenuli, u našoj grupaciji je preko 50 sajtova na kojima se možete oglašavati putem banera ili promotivnih tekstova, i to po najpovoljnijim cenama, kao naš klijent!

A ako vam je potreban savet ili strategija za digitalni marketing, i tu ćemo više nego rado izaći u susret, jer decenija više nego uspešnog poslovanja, i grupacija koja se konstantno razvija, dokaz da se i te kako razumemo, i u poslovanje, i u marketing!

Vaš Net Vision
Name: Sasa Rebic Website: Title: SEO expert u NetVision

6 nadolazecih SEO trendova

6 nadolazećih SEO trendova koji će uticati na rangiranje

Najpre Penguin, a onda Hummingbird i sada RankBrain....

detaljnije
10 besplatnih seo alatki od google

10 Besplatnih SEO alatki bez kojih ne možete

Ukoliko želite da se bavite SEO optimizacijom ne možete bez ovih alatki...

detaljnije
7 SEO saveta pri pravljenju sajta

7 SEO saveta o kojima morate voditi računa prilikom pravljenja sajta

O čemu još morate voditi računa pored onpage optimizacije...

detaljnije

Da li vam je potreban pouzdan partner?

Agencija NetVision vam može pomoći pri kreiranju nastupa na internetu ili poboljšanju postojećeg nastupa.

SEO Optimizacija Izrada web sajta

Kontakt

Image
LOKACIJE
Prvog maja 44 a, Borča
IT Centar Zvezdara, Beograd
Image
Telefon
+381 11 33 22 140
+381 61 16 87 157
Image
E-MAIL
info [at] netvision.rs
Image
Radno vreme
Pon-Pet 9.00a - 17.00
Sub 12.00 - 14.00