Image

BRZI KONTAKT

Online prodavnice - eShop

Alatka za novo doba

Online prodavnice izrada sajta

Izrada web shopa povezivanje sa bankom i brzom postom

online prodaja

Ako vodite posao i bavite se prodajom određenih artikala i to biste želeli da proširite na internet, jasno je da vam je potrebna online prodavnica ili web shop (na eng.). Dva su načina da do toga dođete.

Wordpress Web shop

Jedan od njih je Wordpress prodavnica, što je mnogima prva pomisao. Naizgled ovaj proces deluje prilično jednostavno – odabere se adekvatna Wordpress tema sa woocomerce prodavnicom i podesi se šta je potrebno od parametara. Odmah da vam kažemo da to ne ide baš tako.

Naravno, ovim ne impliciramo da su Wordpress templejtovi za web shop loši, međutim, ako se odlučite da radite prodavnicu u ovom CMS morate angažovati programere koji znaju šta rade. Koji znaju kako podesiti pluginove i skripte kao i da se ubrza sajt, da ne bi došlo do presporog učitavanja što se direktno veoma loša odražava na prodaju.

Postoji i drugi način, koji mi radimo – i za koji garantujemo!

Potpuno je nebitno da li prodajete maske za mobilne telefone ili letovanja na luksuznim destinacijama. Kao vlasnik ili vođa tog biznisa želite da taj proizvod vidi što više ljudi, da je reprezentativno predstavljen i da je lako doći do njega. Sada zamislite da ste u koži potencijalnog kupca koji dolazi na sajt po željene informacije – a možda i da kupi nešto, i šta se dešava? Sajt se otvara presporo, klikom na proizvod ne pojavljuju se potrebne informacije niti postoji mogućnost da se hoverovanjem (prelazak mišem preko određene površine) uveća fotografija proizvoda. Da li biste kupili nešto u prodavnici s polupraznim izgledom, haotičnim rafovima i dugim čekanjem na kasi? Onda se nemojte čuditi zašto potencijalni kupci nemaju razumevanje za „iz tri poteza“ Wordpress prodavnicu.

Custom online prodavnica

Ono što preporučujemo našim klijentima, čak i po cenu da odustanu od ponude jer im se čini kao previše posla za nešto što može da se uradi mnogo brže i jednostavnije je custom online prodavnica, prilagođena potrebama klijenta i tipu delatnosti koju obavlja.

Investiranje u custom online prodavnicu za vaš posao znači konstantan profit:

  • - U apsolutno svakom trenutku prodavnica će raditi besprekorno;
  • - Zbog toga što je funkcionalno i dizajnerski prilagođena tipu vašeg biznisa, kupac će se u njoj osećati prijatno i provesti više vremena nego što je planirao, što je u najavi veći profit;
  • - Iz razloga što je sve ručno kodirano, ne postoji mogućnost da počne da „baguje“, jer je, na primer, neki plugin zastareo.

Prednost izrade ovakve prodavnice, osim funkcionalnosti i dobrog dizajna je što ćete se i vi kao prodavac veoma lako snalaziti u njoj. Backend ili administratorski deo urađen je tako da sve dodatne izmene artikala idu toliko jednostavno, gotovo po automatizmu. Recimo da vam često stižu novi artikli.

Naravno, potrebno ih je sve uneti u online prodavnicu. Dodajmo tome da često dajete popuste, kao i specijalne ponude za studente, primera radi. To podrazumeva često prisustvo u online prodavnici koje će biti umnogome otežano ukoliko je postupak unošenja novih proizvoda ili izmena postojećih komplikovan.

Templejt online prodavnice koji mi izrađujemo je veoma logičan za korišćenje, jer je koncipiran tako da vas intuitivno vodi kroz etape unosa ili editovanja. Dakle, ne može da se desi da stavite neki artikal na prodaju i to objavite, a da niste uneli cenu ili opis. Čak i da se desi da vas nešto zbuni ili vam nije jasno, na raspolaganju vam je naša korisnička podrška.

Online prodavnica je nešto što uveliko i odavno funkcioniše, što su implementirali mnogi brendovi. Prednosti ovakvog ulaganja su nemerljive: niste ograničeni brojem unetih artikala, wordpress prodavnica se preporučuje do 100 artikala, ažuriranje je više nego lako, postoji više načina plaćanja (sistem povezan sa bankom ili pouzećem), a ako ste svesni značaja digitalnog marketinga, možemo vam i tu pomoći.

Web shop marketing

Napravićemo vam čitavu marketing strategiju kako da neki od vaših najpopularnijih proizvoda dobiju dobre ocene i komentare, kako da to vidi što veći broj ljudi na društvenim mrežama, i kako da sve to dobije što veći reach, odnosno, dođe do što većeg broja ljudi.

Jednom kada investirate u ovo, dalje je sve samo povraćaj investicije, a zatim čist benefit. Custom online prodavnicu specijalno izrađenu za vaš biznis možete poručiti ovde.

Sasa Rebić SEO stručnjak
Saša Rebić je SEO i Socijal Media Marketing Ekspert Net Vision, više od 8 godina iskustva i znanja u Marketinškim tehnikama.
Facebook icon

Da li vam se sviđa naš rad?

Ukoliko imate nekih pitanja, ideja za projekte koje ne možete da ostvarite, slobodno nas pozovite možda možemo zajednički nešto da napravimo.

detaljnije

KONTAKT

Image
LOKACIJE:
Prvog maja 44 a, Borča
Kneza Miloša 47, Beograd
Image
Telefon
+381 11 33 22 140
+381 61 16 87 157
Image
E-MAIL
info [at] netvision.rs
Image
Radno vreme
Pon-Pet 9.00a - 17.00
Sub 12.00 - 14.00