Image

BRZI KONTAKT

Izrada Online Prodavnice - eShop

Alatka za novo doba

Online prodavnice izrada sajta

Izrada online prodavnice - povezivanje sa bankom i brzom postom

online prodaja

Ako vodite posao i bavite se prodajom određenih artikala i to biste želeli da proširite na internet, jasno je da vam je potrebna online prodavnica ili web shop (na eng.). Dva su načina da do toga dođete.

Wordpress Web shop

Jedan od njih je Wordpress prodavnica, što je mnogima prva pomisao. Naizgled ovaj proces deluje prilično jednostavno – odabere se adekvatna Wordpress tema sa woocomerce prodavnicom i podesi se šta je potrebno od parametara. Odmah da vam kažemo da to ne ide baš tako.

Naravno, ovim ne impliciramo da su Wordpress templejtovi za web shop loši, međutim, ako se odlučite da radite prodavnicu u ovom CMS morate angažovati programere koji znaju šta rade. Koji znaju kako podesiti pluginove i skripte kao i da se ubrza sajt, da ne bi došlo do presporog učitavanja što se direktno veoma loša odražava na prodaju.

Online prodavnice korisničko iskustvo

Potpuno je nebitno da li prodajete maske za mobilne telefone ili letovanja na luksuznim destinacijama.

Kao vlasnik ili vođa tog biznisa želite da taj proizvod vidi što više ljudi, da je reprezentativno predstavljen i da je lako doći do njega. Sada zamislite da ste u koži potencijalnog kupca koji dolazi na sajt po željene informacije – a možda i da kupi nešto, i šta se dešava? Sajt se otvara presporo, klikom na proizvod ne pojavljuju se potrebne informacije niti postoji mogućnost da se hoverovanjem (prelazak mišem preko određene površine) uveća fotografija proizvoda.

Da li biste kupili nešto u prodavnici s polupraznim izgledom, haotičnim rafovima i dugim čekanjem na kasi?

Izrada Online prodavnice je ozbiljan posao zato što je jako bitno kakav ćete utisak ostaviti na posetioca. Za to imate najviše 2 minuta koliko je prosečno zadržavanje na sajtu.

Najgora situacija je kad krenu posete i prodaja a vi onda uvidite sve probleme koje vaš sajt ima pa morate razmišljati o ponovnom pravljenju sajta.

Custom online prodavnica

Ono što preporučujemo našim klijentima koji ozbiljno i dugoročno planiraju online biznis je custom online prodavnica..

Investiranje u custom online prodavnicu za vaš posao znači konstantan profit:

  • - U apsolutno svakom trenutku prodavnica će raditi besprekorno;
  • - Zbog toga što je funkcionalno i dizajnerski prilagođena tipu vašeg biznisa, kupac će se u njoj osećati prijatno i provesti više vremena nego što je planirao, što je u najavi veći profit;
  • - Iz razloga što je sve ručno kodirano, ne postoji mogućnost da počne da „baguje“, jer je, na primer, neki plugin zastareo.

Prednost izrade ovakve prodavnice, osim funkcionalnosti i dobrog dizajna je što ćete se i vi kao prodavac veoma lako snalaziti u njoj. Backend ili administratorski deo urađen je tako da sve dodatne izmene artikala idu toliko jednostavno, gotovo po automatizmu. Recimo da vam često stižu novi artikli.

Naravno, potrebno ih je sve uneti u online prodavnicu. Dodajmo tome da često dajete popuste, kao i specijalne ponude za studente, primera radi. To podrazumeva često prisustvo u online prodavnici koje će biti umnogome otežano ukoliko je postupak unošenja novih proizvoda ili izmena postojećih komplikovan.

Templejt online prodavnice koji mi izrađujemo je veoma logičan za korišćenje, jer je koncipiran tako da vas intuitivno vodi kroz etape unosa ili editovanja. Dakle, ne može da se desi da stavite neki artikal na prodaju i to objavite, a da niste uneli cenu ili opis.

Čak i da se desi da vas nešto zbuni ili vam nije jasno, na raspolaganju vam je naša korisnička podrška.

Online prodavnica je nešto što uveliko i odavno funkcioniše, sve je više prodaje putem online prodavnica.

Prednosti ovakvog ulaganja su nemerljive: niste ograničeni brojem unetih artikala, wordpress prodavnica se preporučuje do 1000 artikala.

Ažuriranje je više nego lako, postoji više načina plaćanja (sistem povezan sa bankom ili pouzećem), a ako ste svesni značaja digitalnog marketinga, možemo vam i tu pomoći.

Glavna prednost u odnosu na wordpress je što pluginovi koji su sastavni deo ovog CMS-a sa svojim scriptama stalno traže konekciju sa bazom i to sporednim putevima. Dok na custom prodavnici scripte putuju auto putem i zato su brže i bolje ali i znatno skuplje.

Cena online prodavnice

S obzirom da treba puno programerskih sati da se napravi dobra online prodavnica ona mora biti i višestruko skuplja od wordpress-a. Za pravljenje prodavnice u wordpress-u angažovani su naši developeri ne programeri zato je jeftinija.

Custom rešenja kreću od 2500 eur pa na dalje u zavisnosti dal se povezuje sa knjigovodstvenim programom, bankom ili nekim drugim zahtevom.

Marketing za online prodavnicu

Napravićemo vam čitavu marketing strategiju kako da neki od vaših najpopularnijih proizvoda dobiju dobre ocene i komentare, kako da to vidi što veći broj ljudi na društvenim mrežama, i kako da sve to dobije što veći reach, odnosno, dođe do što većeg broja ljudi.

Takođe mi se već 10 godina bavimo SEO optimizacijom. Možemo vašu novu online prodavnicu za 6 meseci da dovedemo na prve stranice gugla. Ne može pre zato što za nove sajtove optimizacija ide malo sporije u odnosu na domene koji su stari više godina.

Jednom kada investirate u ovakvu prodavnicu, dalje je sve samo povraćaj investicije, a zatim čist benefit. Custom online prodavnicu specijalno izrađenu za vaš biznis možete poručiti ovde.

Name: Sasa Rebic Website: Title: SEO expert u NetVision

6 nadolazecih SEO trendova

6 nadolazećih SEO trendova koji će uticati na rangiranje

Najpre Penguin, a onda Hummingbird i sada RankBrain....

detaljnije
10 besplatnih seo alatki od google

10 Besplatnih SEO alatki bez kojih ne možete

Ukoliko želite da se bavite SEO optimizacijom ne možete bez ovih alatki...

detaljnije
7 SEO saveta pri pravljenju sajta

7 SEO saveta o kojima morate voditi računa prilikom pravljenja sajta

O čemu još morate voditi računa pored onpage optimizacije...

detaljnije

Da li vam je potreban pouzdan partner?

Agencija NetVision vam može pomoći pri kreiranju nastupa na internetu ili poboljšanju postojećeg nastupa.

SEO Optimizacija Izrada web sajta

Kontakt

Image
LOKACIJE
Prvog maja 44 a, Borča
IT Centar Zvezdara, Beograd
Image
Telefon
+381 11 33 22 140
+381 61 16 87 157
Image
E-MAIL
info [at] netvision.rs
Image
Radno vreme
Pon-Pet 9.00a - 17.00
Sub 12.00 - 14.00