Online Prodavnica optimizovana za google

Online prodavnica Net Vision

Online prodavnica - Od Nule do Kurirske službe

Ako želite unaprediti prodaju i svoje proizvode i usluge ponuditi na internetu, prvi korak je izrada online prodavnica. Prodaja putem interneta svake godine raste za 13,7%, jer sve više kupaca i prodavaca uviđa značaj i benefite ovog načina trgovine.

Budite u toku, započnite internet prodaju na vreme i pozicionirajte se među sve većim brojem onlajn prodavnica koje žele isto što i vi. Prodaju.

Kakve internet prodavnice kreiramo?

U skladu sa ponudom i vašim potrebama, Net Vision nudi dva tipa onlajn prodavnica:

 • WORDPRESS – kreiranje prodavnica po postojećim, šablonskim rešenjima;
 • CMS (content management system) – programersko kreiranje prodavnice od nule po vašim zahtevima.

Koje je najbolje rešenje za vaš posao saznajemo iz razgovora i uvida u potrebe, želje i mogućnosti.

Online Prodavnica dobro korisničko iskustvo

Malim i srednjim biznisima se preporučuju jednostavnija rešenja, dok se za veće poslove i potrebe predlažu složeniji sajtovi koji mogu da podnesu veliki korisnički saobraćaj.

U oba slučaja se trudimo da omogućimo vrhunsko korisničko iskustvo, da korisnicima pružimo lak i jednostavan način kupovine, kako bi se uvek vraćali i na vašem sajtu obavljali internet kupovinu.

WordPress online prodavnica - osnovna verzija

Wordpress platforma je trenutno, zbog svog kvaliteta, jednostavnog korišćenja i stalne stručne podrške, najzastupljenija za izradu online prodavnica.

Više o Wordpress platformi pročitajte OVDE.

Izrada online prodavnica u osnovnoj WordPress verziji podrazumeva kupovinu postojeće WP teme koja po dizajnu i izgledu odgovara vašem biznisu. Ova verzija prodavnice može sadržati do 500 proizvoda, a nakon izbora teme i njenog prilagođavanja potrebama biznisa, vrši se optimizacija sajta.

Cena izrade sajta u osnovnoj WordPress verziji je od 800 € do 1200 €.

Wordpress prodavnica prilagodjena za mobilni

WordPress online prodavnica – napredna verzija

Napredna verzija WordPress prodavnica podrazumeva korišćenje WordPress teme, ali i biranih i prilagođenih dodataka koji će sajt učiniti brzim i potpuno u skladu sa vašim i potrebama korisnika.

To su na primer filteri za cenovni rang, pretragu po boji, uzrastu, itd. U ovu verziju spada i povezivanje prodavnice sa sistemom plaćanja, integracija sa knjigovodstvom, kurirskom službom, email marketing servisom, itd.

Cena izrade sajta u naprednoj WordPress verziji je od 2000 - 8000 €.

CMS Custom – Prilagođena verzija, sve po vašoj želji

Ako planirate ozbiljno i dugoročno online poslovanje, predlažemo da razmotrite kreiranje PRILAGOĐENE - CUSTOM ONLAJN PRODAVNICE.

Ovo kreiranje podrazumeva apsolutno unikatno rešenje u kojem vi određujete raspored sadržaja, izbor funkcija i način rada prodavnice.

Svi segmenti rada se programiraju i čine vašu prodavnicu unikatnom po dizajnu i veoma brzom za korišćenje.

Ako izaberete CMS verziju onlajn prodavnice, dobićete ove pogodnosti:

 • U svakom trenutku prodavnica radi besprekorno;
 • Unikatan dizajn i izgled sajta privlači korisnike i čini da se u njoj osećaju posebno;
 • Nijedna funkcija sajta ne zavisi od tuđih platformi i dodataka, jer su svi vaši, kodirani i originalni;
 • Sve što želite da dodate, oduzmete i usavršite u internet prodavnici, možete učiniti kad god poželite angažovanjem stručnjaka;
 • Broj proizvoda za unos je neograničen;

CMS rešenje Net Vision tima ima automatizovane funkcije koje skraćuju vreme unosa podataka (novi proizvodi, promene cena), jednostavne su za korišćenje i nisu podložne nikakvim promenama, dok vi ne odlučite drugačije.

Korisnička podrška Net Vision tima je uvek na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice, kao i za integraciju CMS onlajn prodavnice sa svim servisima koji su potrebni za njeno savršeno funkcionisanje i dobro korisničko iskustvo (banka, kurirska služba, email marketing servisom..).

Cena izrade CMS sajta je od 4500 € i više u zavisnosti od funkcionalnosti.

SIGURNO ĆE VAM KORISTITI

Šta je KORISNIČKO ISKUSTVO?

Ili - Kako znamo da je neka onlajn prodavnica dobra?

Jednostavnog je izgleda, pregledna, sa malo klikova dolazite doželjenog mesta, sa jasno izraženim podacima o proizvodima (cena, opis...), sa dovoljno fotografija proizvoda, jednostavnim obrascima za poručivanje i plaćanje, potpunim i detaljnim email obaveštenjima o kupovini i isporuci.

Web shop je u skladu sa zakonskim odredbama o zaštiti prava potrošača, i svim ostalim detaljima koji čine da se osećamo sigurno i dobro dok vršimo onlajn kupovinu.

Sve navedeno, zajedno čini KORISNIČKO ISKUSTVO. Ono je često presudno zašto korisnici obavljaju (ili ne obavljaju) kupovinu na vašem sajtu. Učinite ga što boljim i imaćete uvek zadovoljne kupce i njihove preporuke.

Imajte na umu da se korisnici na sajtu zadržavaju u proseku dva minuta, za koja bi trebalo da steknu što bolji utisak o njemu.

4 „zanimljivosti“ o internet prodavnicama koje se svima dešavaju

 • Nedostatke internet prodavnice ćete videti kada u njoj bude najveći promet;
 • Naknadno usavršavanje i servisiranje onlajn prodavnice traje duže i košta više nego isti radovi na početku pravljenja sajta;
 • Pad internet prodavnice se uglavnom dešava vikendom, nakon radnog vremena ili kad je glavni developer agencije na godišnjem odmoru;
 • Najbolje ideje za poboljšanje rada onlajn prodavnice daće će vam korisnici kroz kritike, sugestije ili pohvale.
Investiranje u onlajn prodavnicu je isto kao i otvaranje prodajnog mesta u vašem gradu. Zahteva dosta planiranja i rada, ali kasnije služi za uživanje u rezultatima. Planirajte je na vreme, jer će uskoro postati podrazumevani deo svakog biznisa.
Nakon što kreiramo zajedno vašu onlajn prodavnicu, tu smo da budemo podrška pri SEO optimizaciji sajta ili kreiranju marketing strategije.

Ukoliko imate dodatni pitanja možete nas pozvati na Saša Rebić 061 16 87 157 ili poslati upit na KLIKNI OVDE ZA UPIT da vam predložimo šta je najbolje za vaš novi prodajni sajt.


Trendovi u Digitalnom Marketingu u 2021 godini

Trendovi u Digitalnom Marketingu za 2021 godinu

Pročitajte koji su to trendovi u digitalnom marketingu za 2021 godinu

Detaljnije
Backlinkovi

Linkbuilding Tutorijal za 2021

Zašto su backlinkovi i dalje najvažniji za optimizaciju sajta

Detaljnije
SEO smernice za 2021 godinu

SEO smernice za 2021 godinu?

Koje su to SEO smernice za 2021 godinu koje će podići rejting i autoritet sajta

Detaljnije

Da li Vam je potreban pouzdan seo partner?

Agencija NetVision vam moze pomoci pri kreiranju nastupa na internetu ili poboljsanju postojeceg nastupa.

SEO Optimizacija Izrada web sajta