Image

ČESTITAMO OSVOJI STE NAGRADU

Nagrada je besplatna SEO analiza vašeg sajta, analiza servera, trenutna pozicija vašeg sajta za ključne reči koje su iz vaše branše. Besplatan savet kako da ispravite te greške.

KURSEVI WORDPRESS | Izrada sajta | SEO

Krenite već sutra da zarađujete!

Net Vision Srbija

Kursevi Wordpress-a, Kurs SEO optimizacije

web bussines

Nakon višegodišnjeg iskustva, slobodno možemo reći da je ovaj posao “never ending process”: promene se dešavaju gotovo svakodnevno, i jako je bitno da ih pratite i budete u toku. No, to najmanje treba da vas obeshrabri. Ako želite da se bavite kreativnim i analitičkim poslom, sami organizujete svoje vreme i prioritete, a uz to uživate i dobro zarađujete, osposobljavanje za rad u Wordpressu i SEO optimizovanje je najbolja investicija koju možete sebi da priuštite.

Zbog impozantnog broja uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, među prvima u Srbiji smo počeli sa specijalizovanim kursevima izrade sajtova i optimizacije, a koliko smo uspešni u tome svedoče naši polaznici od kojih su mnogi postali naši stalni saradnici.

Praksa je pokazala da je u obuci za rad u Wordpressu i SEO optimizovanju najbolji personalni pristup, jer svako od nas različitom brzinom i dinamikom usvaja znanja, stoga smo se odlučili za “1 na 1” kurseve. Ovo je ujedno garancija da ćete dobiti punu pažnju, sve odgovore na pitanja koja vas zanimaju, a tu smo i po završetku kursa, za sve dodatne konsultacije i praćenje progresa.

Pored navedenog, naučićemo vas kako da dođete do klijenata, maksimalno brzo i kvalitetno završite projekat i to adekvatno naplatite. Naša politika je da vraćamo novac nezadovoljnim polaznicima, ali to se nijednom nije desilo.

Napominjemo da vam nije potrebno predznanje u Wordpressu i SEO optimizaciji, jer su kursevi koncipirani tako da za najkraće vreme polaznik dobija znanje, veštine i smernice dovoljne da samostalno počne da se bavi ovim poslom.

KURS ZA WORDPRESS

Wordpress je trenutno najpopularnija platforma za izradu veb sajtova, a sudeći po podacima, taj trend je u stalnom porastu.

Pogledajmo ove statistike koje govore više nego dovoljno (prema istraživanjima torguemag):

 • - Wordpress pokreće oko 27% svih sajtova na internetu;
 • - Svake sekunde objavi se 24 postova na Wordpress sajtovima;
 • - Wordpress sajtovi mesečno generišu 22,17 biliona pageviews i 46,6 miliona komentara;

Dodajmo tome da je Wordpress platforma neograničenih mogućnosti: možete napraviti sajt apsolutno onakav kakav ste zamislili, uz sve moguće modifikacije. Najbolje od svega je sledeće: iako je u pitanju platforma koja konstantno uvodi novine i poboljšanja, ona vas prirodno drži “up to date” (u korak sa svim inovacijama), dakle nema govora o tome da vaše znanje može zastareti, jer se princip rada, preciznije, princip razmišljanja u Worddpressu ne menja. Naravno, ovo je pod uslovom da aktivno radite nakon završenog kursa.

Šta ćete konkretno naučiti na NetVision kursu za Wordpress:

 • - Osnove Wordpressa, instalacija i postavljanje sajta na live server (5 časova)
 • - Kako napraviti Wordpress sajt pomoću templejta + pluginovi, widgeti (15 časova)
 • - Osnovna optimizacija (3 časa)

Pošto smo dali garanciju da ćete biti osposobljeni samostalno da zarađujete:

 • - Kako dođi do klijenata i postati preduzetnik (3 časa)
 • - Kako pregovarati sa klijentima, “psihologija 3 vrste klijenata” (3 časa)
 • - Kako sastaviti ponudu (3 časa)
 • - Pravljenje Google oglasa ubrzani kurs (3 časa)
 • - Pravljenje Facebook oglasa ubrzani kurs (3 časa)

Važna napomena: Tokom kursa, osim teorijskog dela tu je i praktični, sve vreme ćete raditi na projektu po dogovoru, te ćete po završetku istog imati realizovan svoj prvi veb sajt, kao i reklamnu kampanju.

Ukupno: 38 časova

CENA : 500 eur

(predlažem da ovde staviš “call to action button”, npr “želim da se prijavim za kurs”)

KURS ZA SEO

Nakon kvalitetno urađenog sajta koji je funkcionalan, relevantan, brz i prilagođen za razliičite uređaje,sledeći korak je SEO optimizacija. Naravno, nije nužno da znate i da pravite sajt i da ga SEO optimizujete, ali imajte u vidu da će se klijent pre odlučiti da plati vama za obe stvari, nego da angažuje dva tima. Naposletku, ukoliko znate obe stvari, drastično će vam skočiti cena na tržištu.

Kursevi SEO optimizacija

Ako ste zainteresovani za SEO tematiku, detaljno o tome šta je SEO optimizacija i kako se ona sprovodi, možete pročitati ovde. Ova multidisciplinarna aktivnost je naizgled komplikovana, međutim, ako razmišljate analitički, organizovani ste, imate red u razmišljanju i radu, detaljno pristupate poslu i radoznali ste, pred vama je sjajna karijera i još sjajnija zarada u SEO optimizaciji sajtova. Prvi put kad budete videli rezultate svog rada: klijentov sajt koji ste optimizovali, a koji je u vrhu pretrage uprkos konkurenciji, to će vam dati podstrek da radite još više i budete sve bolji.

Moramo napomenuti da SEO optimizacija nije za nestrpljive osobe, “kampanjce”, i one koji imaju naviku da ostavljaju stvari nedovršene. SEO rezultati se ne mogu videti odmah, potrebno je da prođe određeno vreme, stoga pre nego što se odlučite, razmislite da li ste dovoljno postupni u radu i strpljivi.

Na NetVision kursu SEO optimizacije naučićete sledeće:

 • - Šta je SEO i zašto je neophodan (3 časa)
 • - On page optimizacija (5 časova)
 • - Off page optimizacija (5 časova)
 • - SEO alati i rad sa njima (5 časova)
 • - Napredni SEO (5 časova)
 • - Otkrivamo tajne našeg desetogodišnjeg uspeha kroz primere iz prakse (3 časa)
 • - Link building kroz Content Marketing + kako se piše Content Marketing tekst (3 časa)
 • - Kako da dođete do SEO klijenata (3 časa)
 • - Kako da pregovarate sa klijentima, “psihologija 3 vrste klijenata” (3 časa)

Posle završenog kursa svi polaznici na raspolaganju imaju naše partnerske sajtove koje mogu koristiti za pozicioniranje sajtova na kojima rade, ne samo za srpsko, već i za englesko govorno područje. Stojimo vam na raspolaganju za sve konsultacije, a tu je i mogućnost zajedničkih projekata, jer nam je praksa da sarađujemo sa našim polaznicima.

Klasično oglašavanje je prošlost, a SEO optimizovanje je posao sadašnjosti, što zna gotovo svaki iole upućeni klijent, stoga ako se ne libite detaljnog rada i volite da zarađujete, bićete zahvalni sebi zbog investiranja u ovu veštinu.

I u ovom slučaju politika nam je da vraćamo novac ukoliko ne isporučimo očekivani kvalitet, ali do sada nismo imali nijednog nezadovoljnog klijenta niti polaznika.

Ukupno 35 časa

CENA: 1000 EUR

Polaznici koji upišu oba kursa i plate iz jednog dela ostvaruju popust od 20%.

Da li vam se sviđa naš rad?

Ukoliko imate nekih pitanja, ideja za projekte koje ne možete da ostvarite, slobodno nas pozovite možda možemo zajednički nešto da napravimo.

detaljnije

KONTAKT

Image
LOKACIJE:
Prvog maja 44 a, Borča
Kneza Miloša 47, Beograd
Image
Telefon
+381 11 33 22 140
+381 61 16 87 157
Image
E-MAIL
info [at] netvision.rs
Image
Radno vreme
Pon-Pet 9.00a - 17.00
Sub 12.00 - 14.00