SEO Kurs

Net Vision Srbija

SEO kurs - Postanite profi SEO stručnjak

Sigurno se sećate da su vam u školi govorili kako ćemo učiti do kraja života. Sad vam slobodno mogu reći da su bili u pravu.

Promene se dešavaju gotovo svakodnevno, i jako je bitno da ih pratite i budete u toku. No, to najmanje treba da vas obeshrabri.

Ako želite da se bavite kreativnim i analitičkim poslom, sami organizujete svoje vreme i prioritete, a uz to uživate i dobro zarađujete.

Osposobljavanje za SEO stručnjaka trenutno je najbolja investicija koju možete sebi da priuštite.

Zbog impozantnog broja uspešno realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata, među prvima u Srbiji smo počeli sa specijalizovanim SEO kursevima.

Praksa je pokazala da je Kurs SEO optimizacije najuspešniji jedan na jedan.

Svako od nas različitom brzinom i dinamikom usvaja znanja, neko poseduje i predznanje, stoga smo se odlučili za “1 na 1” kurseve.

Ovo je ujedno garancija da ćete dobiti punu pažnju, sve odgovore na pitanja koja vas zanimaju, a tu smo i po završetku kursa, za sve dodatne konsultacije i praćenje progresa.

Pored navedenog, naučićemo vas kako da dođete do klijenata, maksimalno brzo i kvalitetno završite projekat i to adekvatno naplatite. Naša politika je da vraćamo novac nezadovoljnim polaznicima, ali to se nijednom nije desilo.

Napominjemo da vam nije potrebno predznanje za SEO optimizaciju, jer je kurs koncipiran tako da za najkraće vreme polaznik dobija znanje, veštine i SEO smernice dovoljne da samostalno počne da se bavi ovim poslom.

ZAŠTO SEO KURS?

Nakon kvalitetno urađenog sajta koji je funkcionalan, relevantan, brz i prilagođen za razliičite uređaje,sledeći korak je SEO optimizacija. Naravno, nije nužno da znate i da pravite sajt i da ga SEO optimizujete, ali imajte u vidu da će se klijent pre odlučiti da plati vama za obe stvari, nego da angažuje dva tima. Naposletku, ukoliko znate obe stvari, drastično će vam skočiti cena na tržištu.

Kurs SEO optimizacije

Ako ste zainteresovani za SEO tematiku, detaljno o tome šta je SEO optimizacija pročitajte na našem sajtu.

Ova multidisciplinarna aktivnost je naizgled komplikovana. Međutim, ako razmišljate analitički, organizovani ste, imate red u razmišljanju i radu, detaljno pristupate poslu i radoznali ste, pred vama je sjajna SEO karijera.

Prvi put kad budete videli rezultate svog rada: klijentov sajt koji ste optimizovali, a koji je u vrhu pretrage uprkos konkurenciji, to će vam dati podstrek da radite još više i budete sve bolji.

Moramo napomenuti da SEO optimizacija nije za nestrpljive osobe, “kampanjce”, i one koji imaju naviku da ostavljaju stvari nedovršene.

SEO rezultati se ne mogu videti odmah, potrebno je da prođe određeno vreme, stoga pre nego što se odlučite, razmislite da li ste dovoljno postupni u radu i strpljivi.

O zaradi nema potrebe da vam govorimo. Jednog klijenta kad nadjete vi svaki mesec imate odredjeni priliv, pa onda drugi, treći sa 10-tak klijenata vi ste ozbiljna SEO agencija

Šta ćete naučiti na Kursu SEO optimizacije

  • Šta je SEO i zašto je neophodan (3 časa)
  • On page optimizacija (5 časova)
  • Off page optimizacija (5 časova)
  • SEO alati i rad sa njima (5 časova)
  • Napredni SEO (5 časova)
  • Otkrivamo tajne našeg desetogodišnjeg uspeha kroz primere iz prakse (3 časa)
  • Link building kroz Content Marketing + kako se piše Content Marketing tekst (3 časa)
  • Kako da dođete do SEO klijenata (3 časa)
  • Kako da pregovarate sa klijentima, “psihologija 3 vrste klijenata” (3 časa)

Kad počinjete da zaradjujete od SEO optimizacije

Posle završenog kursa svi polaznici na raspolaganju imaju naše partnerske sajtove koje mogu koristiti za pozicioniranje sajtova na kojima rade, ne samo za srpsko, već i za englesko govorno područje.

Stojimo vam na raspolaganju za sve konsultacije, a tu je i mogućnost zajedničkih projekata, jer nam je praksa da sarađujemo sa našim polaznicima.

Klasično oglašavanje je prošlost, a SEO optimizovanje je posao sadašnjosti, što zna gotovo svaki iole upućeni klijent, stoga ako se ne libite detaljnog rada i volite da zarađujete, bićete zahvalni sebi zbog investiranja u ovu veštinu.

I u ovom slučaju politika nam je da vraćamo novac ukoliko ne isporučimo očekivani kvalitet, ali do sada nismo imali nijednog nezadovoljnog klijenta niti polaznika.

Cena kursa SEO Optimizacije

Cena je prilično velika ali samo naizgled. Mi vam ne nudimo osnovni kurs SEO optimizacije, nudimo vam da naučite i postanete SEO stručnjak posle 35 sati.

Naravno vi ćete učiti ceo život, imati sopstvene metode za koje će trebati potvrda kroz praksu.

Od nas dobijate naše znanje i iskustvo, a mi živimo od toga. Znači da je veliko i dragoceno. Nismo spremni da ga prepuštamo onima koji nisu za ovaj posao.

Ukoliko ste već nešto čitali, mislite da bi voleli takav posao, mi ćemo vam pomoći da ga zavolite još više.

Ono što vam garantujemo je da ćete naučiti i moći da zaradjujete i živite od ovog posla gde god da se nalazite. U znanju je moć a ovo je specifično znanje.

Cena SEO Kursa za ukupno 35 časova je 999 EUR

NAPOMENA: Možete plaćati svaki čas posebno to je manje od 30 eur po času za najplaćenije zanimanje današnjice.

Ukoliko vam je ovaj tekst bio koristan, sigurno će biti i vašim prijateljima pa vas molimo da ga podelite na vašoj društvenoj mreži. Hvala!
SEO smernice za 2019 godinu

Pročitajte na šta treba da obratite pažnju u 2019 godini....


Detaljnije...Linkbuilding Tutorijal za 2019

Zašto su backlinkovi i dalje najvažniji za optimizaciju sajta...


Detaljnije...Kad dolaze SEO rezultati?

Kada SEO počinje da generiše veću prodaju, kad dolazi rangiranje...


Detaljnije...

Da li Vam je potreban pouzdan seo partner?

Agencija NetVision vam moze pomoci pri kreiranju nastupa na internetu ili poboljsanju postojeceg nastupa.

SEO Optimizacija Izrada web sajta